Stagementorenopleiding Uni-Form

door Liesbeth Beckers en Ingeborg Leën

Hoe begeleid je leerlingen op stage? Hoe geef je feedback? Wat is de waarde van een evaluatie? Hoe pak je dit aan? Hoe begeleid je een proces? Hoe breng je moeilijke boodschappen? Welke invloed heb je als mentor?

Vanuit de zorg om kwalitatieve stages, met het oog op goed opgeleide mensen, wil “Uniform” mee ondersteunen in de stagebegeleiding. Daarom organiseren we 3 halve dagen praktische opleiding voor alle begeleiders die dagelijks met leerlingen op pad gaan, vanuit de werkvloer of vanuit onderwijs.

We werken met gemengde groepen (begeleiders uit kinderopvang, ouderenzorg, anderen… en stagebegeleiders uit het onderwijs) van max. 20 deelnemers. We vertrekken vanuit de kwaliteiten van mentoren enerzijds en vanuit de kwetsbare student anderzijds. De klemtoon ligt op de praktische aanpak met oefening van coaching vaardigheden en het gebruik van de documenten van Uniform (zie www.uni-form.be).

Bij inschrijving: er zijn verschillende reeksen. De eerste van 2019 start op 24 januari 2019. Alle reeksen gaan door te Hasselt.

Schrijf je nu in voor deze opleiding

Velden aangeduid met een * zijn verplicht

Opgelet: Gebruikers van onder andere Hotmail/Outlook.com ervaren problemen met het ontvangen van onze bevestigingsmails. Gelieve het emailadres vormingen@wicare.be toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders vóóraleer u dit formulier verzendt. Klik hier voor uitleg hierover.

Prijs

0 euro

0 euro voor personeel

Opleidingsmomenten

Datum Tijdstip Duur
donderdag 24 januari 2019 13:00 3 uur

Adres

Provinciehuis Universiteitslaan 3 3500 Hasselt