Doelgroep: zorgkundigen, verzorgenden, verpleegkundigen in een ziekenhuis/wzc/thuiszorg

Inhoud: Hulpverleners in de ouderenzorg worden steeds vaker geconfronteerd met toenemende (fysieke) agressie. In deze vaardigheidstraining oefenen we een aantal methodieken en technieken die jij als hulpverlener kan toepassen. Hoe kan jij (preventief) reageren bij agressie? Hoe kan jij reageren als de agressie escaleert? Hoe kan jij de zorgvrager en jezelf veilig stellen?

We organiseren deze vaardigheidstraining  op 1 volledige dag van 8 uren.  Het is een mix van aanleren en inoefenen van technieken en van een intervisiemoment met een aantal eigen cases.

Soort vorming: interactief en praktijkgericht

Lesgever: Carolien Schalenbourg

Deze vorming wordt aangeboden en georganiseerd in samenwerking met Qrios. Indien je voor Integro werkt, kan je je inschrijven via de leden van de stuurgroep Agressie. Geïnteresseerde deelnemers uit andere instellingen kunnen inschrijven via wico@qrios.be

Schrijf je nu in voor deze opleiding

Velden aangeduid met een * zijn verplicht

Opgelet: Gebruikers van onder andere Hotmail/Outlook.com ervaren problemen met het ontvangen van onze bevestigingsmails. Gelieve het emailadres vormingen@wicare.be toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders vóóraleer u dit formulier verzendt. Klik hier voor uitleg hierover.

Prijs

30 euro

30 euro voor personeel

Nog 16 plaatsen beschikbaar

Opleidingsmomenten

Datum Tijdstip Duur
maandag 11 maart 2019 08:30 8.5 uur

Adres

WiCare WICO Sint-Maria Stationsstraat 74 3910 Neerpelt